2018_Privatlektionen_9_web.jpg
 
Leute innerhalb des Taxis

Tandem gjuhësor, çfarë është ajo?

Në një tandem gjuhësor, dy njerëz me gjuhë të ndryshme amtare takohen për të ndihmuar njëri-tjetrin të mësojnë gjuhën tjetër.

Për shembull, Jasmin është një anglishtfolëse dhe dëshiron të përmirësojë gjermanishten e saj. Në të njëjtën kohë Florian po kërkon dikë me të cilin të flasë për të praktikuar anglishten e tij.

Ata takohen dhe flasin herë anglisht dhe herë gjermanisht. Në këtë mënyrë, të dy përfitojnë nga takimet dhe kanë mundësinë të praktikojnë të folurit përveç kurseve.

Tandemi gjuhësor ju ndihmon të flisni më shumë dhe kështu të mësoni gjuhën e huaj më shpejt. Ju gjithashtu do të bini në kontakt me njerëz të rinj dhe miqësi do të krijohen. Dhe pjesa më e mirë për këtë? Pjesa më e mirë është se është falas.

</s></s>

Si mund të marr pjesë?

</s></s>

Nëse dëshironi të kërkoni një partner tandem, thjesht shtoni veten në listën në sit. Sapo të gjendet një partner i mundshëm, ju mund të kontaktoni me njëri-tjetrin dhe të organizoni takime vetë. Ata mund të jenë në një kafene, gjatë një shëtitje në qytet ose në një bar. Ju vendosni së bashku kur, ku dhe sa shpesh dëshironi të takoheni dhe si dëshironi të kaloni kohë së bashku.

</s></s>

</s></s>

Si i mbështet SmartTalk tandemët e gjuhës?

</s></s>

SmartTalk mbështet nxënësit e gjuhës për të gjetur njëri-tjetrin dhe për të përmirësuar aftësitë e tyre gjuhësore së bashku. Oferta është vullnetare dhe falas. Për më tepër, nuk ka të drejta për tandemin gjuhësor. SmartTalk nuk organizon takime dhe nuk është përgjegjës për cilësinë e tandem. ju e përdorni këtë ofertë me përgjegjësinë tuaj personale.

</s></s>

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: