standort.png

Vendndodhja

Mund të na gjeni në zemër të qytetit të vjetër direkt mbi restorantin Barbatti

SmartTalk, Töpferstrasse 10, 6004 Lucern

Ku na gjeni
Töpferstrasse 10
Hyrja në restorantin Barbatti
6 minuta në këmbë nga stacioni i trenit
2 minuta me autobus për në Luzernerhof
Autobusi Nr. 1/6/8/24 / Postbus 73

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: