Travel Diary

Përjetoni gjuhët

Qëndrimi gjuhësor - mënyra më emocionuese për të mësuar një gjuhë

smallworld.png

Bota e Vogël-Boa Lingua

  • Gëzoni qëndrimin tuaj në gjuhë me dy partnerët e SmartTalk Smallworld dhe Boalingua.

  • Si pjesëmarrës në kursin SmartTalk, ju mund të përfitoni nga avantazhe të veçanta të çmimit. SmartTalk ju siguron kredite që mund t'i shlyeni me këta partnerë.

boalingua.jpg
 
Kontaktoni
 

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: