2018_Privatlektionen_8_web.jpg

Mesime private

Qëllimet tuaja, ritmi juaj, mbështetja jonë

Trajnimi i gjuhës, mësime private,

Mësime individuale, kujdestari

  • Mbështetje: Me një ekspert të gjuhës në krah, tekstet do të jenë të rrjedhshme dhe të zhdërvjellëta. Zgjero fjalorin dhe përsos shprehjen tënde gojore me mësime private. Ju merrni saktësisht mbështetjen që ju nevojitet.

</s></s>

  • Fleksibël : Ju mund të vendosni individualisht kur dhe sa shpesh punoni me trajnerin tuaj të gjuhës. Ju përcaktoni përmbajtjen, vendndodhjen dhe kohëzgjatjen e mësimit përkatës të gjuhës. Mësimet private mund të rezervohen nga ora 6:30 e mëngjesit deri në 10:00 pasdite.

</s></s>

  • Çmimet:

    • Mësime individuale: 45 minuta Fr. 85.00 / 50 minuta Fr. 95.00 / 60 minuta Fr. 114.00

    • Grupi prej 2: 60 minuta Fr. 114.00 / 75 minuta Fr. 142.00 (tarifat totale)

</s></s>

  • Anulimi : Mësimet mund të anulohen deri në 24 orë para datës. Anulimet e mëvonshme do të tarifohen.

Pyet tani
arrow&amp;v
 
 

Mësimet tuaja private

Përgatitja e provimit të Kembrixhit

Merrni prekjet e fundit në provimin tuaj në Kembrixh. Pavarësisht nëse Së pari, i Avancuar apo Zotësi, ekspertët tanë do t'ju përgatisin në mënyrë të përsosur.

Mësimet e Skype

Gjithmonë është e mundur të marrësh mësime private në internet. Kështu që ju mund të mësoni kudo që të jeni.

Përgatitësi derdh DALF DALF

Provimi po afrohet? Përgatituni individualisht dhe merrni prekjet e fundit për provimin tuaj.

Mësoni me ritmin tuaj

Mësoni gjuhën me ritmin që ju përshtatet. Ne garantojmë fleksibilitet maksimal dhe mbështetje individuale.

Mësues të kualifikuar

Të gjithë mësuesit japin mësim në gjuhën e tyre amtare. Ju jeni të motivuar dhe kompetent.

Studime të kombinuara

Kombinoni mësimet elektronike dhe mësimet private me platformat tona moderne për mësimin intensiv të gjuhës.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: