ngulit

Baby Steps, Lindenstrasse 507, 10555 Berlin

+49 (0) 456 7890

info@website.com

www.website.de

Përfaqësuesi i autorizuar: Hapat e Foshnjës

Nëse është në dispozicion: Nr. I ID-së së TVSH-së, p.sh. B. DE 123456789

Numri i regjistrit: HRB 0123

Gjykata e regjistrimit: Regjistri tregtar Berlin


Kjo është një ngulitje. Një ngulit kërkohet nga ligji. Ky model përmban shembuj të teksteve, nuk është i plotë dhe nuk mund të botohet. Informacioni i shtypjes ndryshon në varësi të faqes në internet dhe llojit të ndërmarrjes - p.sh. B. Një pronësi e vetme, GbR, GmbH, redaksia, etj. Prandaj ju rekomandojmë që të kërkoni këshilla ligjore në mënyrë që të kuptoni më mirë se cilat detaje duhet të përmbajë gjurma juaj.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: