Paris Straßencafés

Kulturës

Mësimi i gjuhëve është më shumë sesa thjesht gramatikë dhe fjalor

Duke kaluar një milje shtesë për ju - më shumë sesa një kurs gjuhe

Ausflug Lea Gütsch 2.jpg

Gjuhët dhe kultura

Asgjë nuk është më e mërzitshme sesa të bësh ushtrime pas ushtrimeve në të njëjtin libër kursi çdo javë.

Jo aq në kurset SmartTalk, ju mund të prisni shumë larmi këtu:

  • Ju do të befasoheni me tabat spanjolle ose rrotullat Australian Vegimite dhe menjëherë mësoni shumë për zakonet dhe traditat e vendeve të origjinës së instruktorëve.

  • Gjithmonë bëhet me zë të lartë dhe qesharak në klasë kur lojërat interaktive ose kuize si Kahoot janë në rendin e ditës.

  • Videot argëtuese dhe artikujt e gazetave inkurajojnë diskutimin e temave aktuale.

  • Të shkosh në kinema, në të cilën filmat shikohen dhe diskutohen së bashku në gjuhën e të mësuarit, është emocionuese.

  • Në kurset gjermane do të njiheni me zakonet e Zvicrës dhe Lucernit. Emrat e perimeve, ngjyrave dhe çmimeve mund të mësohen në një mënyrë të gjallë në tregun javor.

  • Ngjarjet kulturore të tilla si Määs, LiLu ose Karnaval jo vetëm që prezantohen, por gjithashtu ndiqen së bashku.

  • Me Manuel, udhëzuesi ynë profesional i qytetit që flet frëngjisht, ju do të zbuloni qytetet magjepsëse të Zvicrës frëngjishtfolëse, si dhe muzetë që janë idealë për të dhënë mësim.

  • Kurset e gjuhës gjermane bëjnë udhëtime në qytet për të njohur jetën lokale.

  • Dhe sigurisht një natë e shoqërueshme pubi ose një udhëtim në kafene janë gjithashtu pjesë e saj.

  • Kurset gjermane bëjnë ekskursione në qytet për të njohur jetën lokale dhe pamjet e Lucernit. Destinacionet përfshijnë Monumentin e Luanit, Chateau Gütsch, Murin e Musegg dhe Kishën e Oborrit.

image4.jpeg
 

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: