2018_Skypeunterricht_2_web.jpg

Testi i vendosjes

Përcaktoni nivelin tuaj në 10 minuta

Testi përbëhet nga 25 pyetje dhe ju jep një vlerësim të përafërt të nivelit tuaj të gjuhës. Paralajmërim, rezultati është vetëm një vlerësim i aftësive tuaja. Niveli aktual mund të ndryshojë nga rezultati. Ne gjithmonë ju rekomandojmë të merrni pjesë në mësime prove (falas).

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: