Kundenbibliothek neu 1.jpg

Biblioteka e klientëve

Një shërbim falas nga SmartTalk

 
Bibliothek, unbearbeitet, Platzhalter.JP

Mësoni të lexoni

  • Leximi ndihmon në mësimin e një gjuhe. Shtë një mënyrë interesante dhe e larmishme për të mbështetur procesin tuaj të të mësuarit.

  • Biblioteka e klientëve ka libra në çdo gjuhë që ofron SmartTalk.

  • Huamarrja është falas dhe shumë e lehtë. Vendosini në listë kur të merrni librin me vete.

  • Librat janë të përshtatur për nivelin tuaj, ju do të gjeni një afishe për secilin libër që tregon nivelin.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: