Shkathtësitë themelore në SmartTalk

john-schnobrich-FlPc9_VocJ4-unsplash.jpg

Kurse kompjuteri

Mësoni të përdorni kompjuterin. Asnjë njohuri e mëparshme nuk kërkohet në këto kurse. Ju mund të merrni laptopin tuaj me vete ose të merrni një kompjuter portativ nga ne.

</s></s>

marcos-paulo-prado-PnErHCrtXnw-unsplash.

Më mirë të lexosh u. Shkruaj

Në kurs do të përmirësoni aftësitë tuaja për të lexuar dhe shkruar. Me tekste të thjeshta nga jeta e përditshme dhe profesionale fitoni siguri.

Këto kurse nuk janë kurse gjermane.

</s></s>

</s></s>

anna-earl-l2ARBUWlHbU-unsplash.jpg

Post-shkrim-leximi

Përsëritni ato që keni mësuar tashmë nga shkrim-leximi dhe fitoni më shumë besim në trajtimin e teksteve të ndryshme dhe zhvilloni më shumë rrjedhshmëri në lexim dhe shkrim.

Këto kurse nuk janë kurse gjermane.

2016_grundkompetenz-fein_10503 low.jpg

Kupon arsimi

 • Shlyeni kuponin tuaj të arsimit tani dhe ndiqni kursin falas!

 • E vlefshme për të gjithë!

 • Kurset zhvillohen dy herë në javë.

 • Grupe të vegjël prej 4-8 vetësh.

 • Regjistrohuni direkt me SmartTalk

2016_grundkompetenz-fein_9957low.jpg
 
christina-wocintechchat-com-f6wB7D_xISY-

Hapat e parë të PC dhe zbatimi themelor i PC

Hapat e parë të PC (Internet, E-Mail dhe Smartphone) : Ky kurs ju tregon se si të përdorni laptopin dhe smartphone-in. Ju mësoni aftësitë themelore në kompjuter. Hap pas hapi ju punoni në dokumente dhe shkruani e-mail. Përmbajtja praktike do t'ju ndihmojë në jetën e përditshme dhe në punë. Asnjë njohuri e mëparshme nuk kërkohet për këtë kurs.

Struktura :

 • Funksiononi kompjuterin

 • Gjeni informacion në internet

 • Lexoni dhe shkruani email

 • Aplikacionet për t'u përdorur në telefon

 • Njohin rreziqet në kompjuter

</s></s>

</s></s>

Aplikimi themelor i PC (Outlook, Word dhe Internet (aplikacione, llogari) :

Në këtë kurs do të thelloni aftësitë tuaja themelore në laptop dhe smartphone. Ju do të mësoni se si të përdorni programet e Office Word dhe Outlook. Ju do të njiheni me aplikacionet në internet dhe do të organizoni llogaritë tuaja të përdoruesit.

Ndërtimi:

 • Gjeni informacion në internet dhe organizoni llogaritë e përdoruesve

 • Përdorni email dhe kalendar (Outlook)

 • Për të operuar programe në kompjuter dhe në celular

 • Shkruaj dhe harto dokumente (Word)

 • Përdorni formularët e aplikimit në internet

</s></s>

</s></s>

Klasifikimi bazohet në një pyetësor. Ju do të kontaktoheni kur të regjistroheni.

 
thought-catalog-RdmLSJR-tq8-unsplash.jpg

Leximi dhe shkrimi më i mirë 1 & 2

Përshkrimi i kursit : Në kurs do të përmirësoni aftësitë tuaja për të lexuar dhe shkruar. Me tekste të thjeshta nga jeta e përditshme dhe profesionale fitoni siguri. Grupet e vogla mundësojnë një mjedis të njohur të të nxënit. Instruktorët e kursit i përgjigjen individualisht nevojave tuaja personale.

</s></s>

Struktura dhe trajnimi:

 • Mësime të bazuara në lëndë

 • Stilet e të mësuarit të leximit

 • Materiali vetjak i tekstit (p.sh. shenjat në rrugë, tabelat e ekranit, letrat)

 • Shkrimi i letrave dhe teksteve të thjeshta

 • Përmirësoni drejtshkrimin

 • Zgjero fjalorin

</s></s>

Klasifikimi bazohet në një pyetësor. Ju do të kontaktoheni kur të regjistroheni.

 
david-travis-5bYxXawHOQg-unsplash.jpg

Post-shkrim-leximi

Përshkrimi i kursit : Në këtë kurs ju mund të përmirësoni më tej aftësitë tuaja për të shkruar dhe lexuar. Do të përsërisni ato që keni mësuar tashmë nga shkrim-leximi dhe do të fitoni më shumë besim në trajtimin e teksteve të ndryshme dhe do të zhvilloni më shumë rrjedhshmëri në lexim dhe shkrim.

Grupet e vogla mundësojnë një mjedis të njohur të të nxënit. Instruktorët e kursit i përgjigjen individualisht nevojave tuaja personale.

</s></s>

Struktura dhe trajnimi:

 • Mësime punëtorie

 • Metodat moderne, të gjalla

 • Shkrimi i mesazheve të shkurtra dhe plotësimi i formularëve

 • Ulni frikën dhe frenimet

 • Zhvilloni strategji për komunikim me shkrim

 

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: