Image by Aron Van de Pol

Kurse provimi anglisht

Kurse provimi anglisht

  • Provimet e anglishtes në Kembrixh janë provime të njohura ndërkombëtarisht të gjuhës angleze që janë gjithashtu të pranuara gjerësisht në peisazhin profesional dhe akademik zviceran.

  • Cambridge English: Advanced e njohur gjithashtu si Certifikata e Advanced English (CAE) si dhe Cambridge IELTS Examen International English Language Testing System janë prova e aftësive të shkëlqyera të gjuhës angleze. Certifikata dëshmon se keni aftësi gjuhësore për të komunikuar në një nivel profesional dhe për tu dalluar nga turma.

  • Kurset e provimit mund të ndiqen në mënyrë fleksibile për një kohë të gjatë. Ju vendosni kur të bashkoheni dhe kur të largoheni për të dhënë provimin. Në klasë, ju do të zhvilloni njohuritë që kërkohen për pjesë të ndryshme të provimit. Këto janë të shkruarit, leximi dhe përdorimi i anglishtes, të dëgjuarit dhe të folurit.

  • Në një grup të vogël studimi me një maksimum prej 8 personash, ju do të bëni përparim të shpejtë dhe mund të përgatiteni për provimin me shumë efikasitet. Mësoni më shumë rreth provimeve të Kembrixhit këtu.

 
Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_02.jpg

Së pari FCE

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

2018_Privatlektionen_9_web.jpg

Paraprake BEC

Biznesi

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

Në këto kurse do të punoni për tema nga fusha e biznesit.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

IELTS i avancuar

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

CAE i avancuar

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

BEC Vantage

Biznesi

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

Në këto kurse do të punoni për tema nga fusha e biznesit.

Aftësia e CPE

Ju keni një zotërim të gjuhës pothuajse si dhe një folës amtare. Në kurset C2 ju punoni në hollësitë e fundit të gjuhës.

2018_Firmenkurse_17_web02.jpg

BEC më e lartë

Biznesi

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

Në këto kurse do të punoni për tema nga fusha e biznesit.

 

Gjithashtu interesante:

Kurse provimesh biznesi

Dëshironi të jepni një provim për tema biznesi?

Pastaj përgatituni për provimet me kurset e provimeve të biznesit tonë.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: