Image by Fabian Keller

Kurse italiane

Kurse italiane

  • Kurset italiane të SmartTalk janë po aq të mira sa kuzhina e famshme italiane në restorantin Barbatti, i cili ndodhet në katin përdhes të ndërtesës së shkollës - Italiania më e mirë ju pret me një dhuratë të mirëseardhjes tipike italiane.

  • Në kurset e italishtes do të mësoni këtë gjuhë të mrekullueshme, melodioze, në mënyrë që të mund të pretendoni veten në vendin tonë fqinj Italinë, qoftë në mënyrë profesionale ose gjatë udhëtimit.

  • Librat modernë të kurseve dhe një menaxhim i larmishëm i kurseve duhet të zgjojnë gëzimin e të mësuarit italisht. Në një grup të vogël studimi maks. 8 persona do të arrini progres veçanërisht të shpejtë të të mësuarit. Pas tre moduleve ju tashmë mund të përfundoni një nivel plotësisht.

  • Ju do të mësoni italisht që është afër jetës së përditshme dhe që mund ta përdorni në jetën tuaj profesionale ose në kohën tuaj të lirë. Në kurse, fjalori dhe gramatika ndërtohen hap pas hapi dhe punohet në shprehjen gojore dhe të shkruar.

  • Instruktorët me përvojë të kurseve vijnë nga Italia (Siçili, Pulia dhe rajone të tjera) dhe mësojnë italisht me humor dhe entuziazëm.

Një kurs italian që ju përshtatet

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_02.jpg

Kursi bazë A1

Kurset A1 janë të përshtatshme nëse keni pak ose aspak njohuri të mëparshme. Ju do të mësoni bazat për situatat e zakonshme të përditshme.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

Kursi bazë B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

2018_Gruppenunterricht_Florian_1_web.jpg

Kursi bazë A2

Kurset A2 janë të përshtatshme nëse keni pak njohuri paraprake. Ju zgjeroni njohuritë tuaja për situatat e përgjithshme të përditshme.

2018_Firmenkurse_20_web02.jpg

Kursi i bisedës B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

Në këto kurse, fokusi është në bisedë.

2018_Firmenkurse_3_web.jpg

Kursi bazë B1

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1 ju do të mësoni se si të siguroni informacion koherent dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_01.jpg

Kursi i bisedës C1

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

Në këto kurse, fokusi është në bisedë.

 

Skuadra jonë italiane

Instruktorët tanë të kursit janë me përvojë në mësimdhënie dhe mezi presin pjesëmarrjen tuaj në kurs.

Cristina Rubino
Italien

Ausbildung/Berufserfahrung
Jusstudium Universität Trapani Italien, seit 2002 Italienischunterricht für Jugendliche und Erwachsene

Freizeit
Mit dem Wohnmobil reisen und lesen
Paola Ramella
Italien

Ausbildung/Berufserfahrung
Diplom zur Tourismus Fachfrau Rom, Ausweis staatlich anerkannte Reiseleiterin Italien, Ausbildung für Ausbildende (ADA), mehrere Jahre Sprachlehrerin Italienisch, Konversationskurse und Workshops für Lehrer, fachspezifische Sprachkurse und Workshops für MPAs Italienisch, Examinatorin und Expertin QV MPAs Italienisch Kt. Luzern

Freizeit
Familie, Sprachen, Lesen, Spazieren in der Natur, Tanzen, Gesellschaftsfragen
Christian Doerr
USA / Italien

Ausbildung/Berufserfahrung
Bachelor of Arts in International Affairs & Marketing, CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) Unterrichtserfahrung auf allen Levels mit Erwachsenen und Teenagers, Business and General English, Hotel und Gastronomie Schulen, Matura Absolventen. Unterrichtserfahrung Italiensisch für Beruf, Freizeit und Alltag

Freizeit
Verschiedene Sportarten, Sprachen lernen, reise, lesen (Geopolitik und Geschichte), Enologie
Rosalia Frongillo
Italien

Ausbildung/Berufserfahrung
Studium Lingue e Letterature Straniere (Literatur, italienische Sprache und Kultur) an den Universitäten in Rom und Mailand. Über 30 Jahre Erfahrung als Lehrerin für Italienisch, zuerst im Gymnasium und in der KV-Schule und dann als Dozentin Italienisch für Erwachsene. Seit 2006 SVEB und EUROLTA.

Freizeit
lesen, Interesse für Literatur, reisen, kochen, Familie und Italianità-Philosophie
Show More

SHQYRTIMET N

Çfarë thonë klientët tanë

Ibrahim A.

Më pëlqen të vij në klasë dhe megjithëse jam i lodhur pas punës, kursi është argëtues.

Heike E.

Gjithmonë më pëlqente të shkoja në klasë. Përveç mësimeve shumë të larmishme, mësuesi gjithashtu ka ndërtuar një marrëdhënie personale me studentët.

Delvina M.

Unë kam pasur një përvojë shumë të mirë me SmartTalk dhe jam plotësisht i kënaqur. Unë patjetër që do të zgjidhja SmartTalk për herë të dytë dhe do t'ua rekomandoja të tjerëve

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: