20190702_213601 (002).jpg

Kurse Spanjolle

Kurse Spanjolle

  • Për disa, spanjishtja është mishërimi i një gjuhe erotike, të tjerët thjesht duan të dinë disa copëza spanjisht në udhëtimin e tyre në Amerikën e Jugut. Pavarësisht nëse jeni entuziast për këtë gjuhë ose dëshironi të guxoni të mësoni Spanjisht për herë të parë, SmartTalk është vendi i duhur për ju.

  • Drejtuesja e kursit spanjoll Aura siguron mësime të gjalla dhe mund të ndodhë që ajo të befasojë dhe të përkëdhel pjesëmarrësit e kursit me tapa.

  • Në klasë, ju do të punoni me materiale moderne të kursit, me përqendrim në spanjishten praktike, të përditshme. Modul për modul, ju ndërtoni fjalorin tuaj dhe keni shumë mundësi për të folur Spanjisht.

  • Në klasat e vogla me maksimumi 8 pjesëmarrës, ju do të mësoni spanjisht veçanërisht me efektshmëri.

  • ¡Vamos! Regjistrohuni tani dhe zbuloni zjarrin e kësaj gjuhe.

Një kurs spanjoll që ju përshtatet

20190711_203920 (002).jpg

Kursi bazë A1

Kurset A1 janë të përshtatshme nëse keni pak ose aspak njohuri të mëparshme. Ju do të mësoni bazat për situatat e zakonshme të përditshme.

20190702_213601 (002).jpg

Kursi bazë B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

2018_Gruppenkurs_Jade_Bonus1.jpg

Kursi bazë A2

Kurset A2 janë të përshtatshme nëse keni pak njohuri paraprake. Ju zgjeroni njohuritë tuaja për situatat e përgjithshme të përditshme.

2018_Gruppenunterricht_Florian_3_web.jpg

Kursi i bisedës B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

Ky kurs përqëndrohet në bisedë.

20190711_192306 (002).jpg

Kursi bazë B1

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

2018_Firmenkurse_21_web02.jpg

Kursi i bisedës C1

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

Në këto kurse, fokusi është në bisedë.

 

Mësuesi ynë spanjisht

Aura Ocampo

origjina
Kolumbia

Trajnim dhe përvojë pune

Studim dhe diplomë në drejtësi në Universitetin e Libre de Cali Kolumbi, moderator për projektin Dyer të Hapura, FIDE, SVEB I, klasa disa vjeçare në Spanjisht në shkolla private

</s></s>

kohën e lirë

Familja, kultura, muzika, salsa

SHQYRTIMET N

Çfarë thonë klientët tanë

Sabrina O.

FALEMINDERIT i dashur Smarttalk për kursin e shkëlqyeshëm Spanjoll. Të katërve na u lejua të ndiqnim një kurs fillestar dhe unë u kënaqa shumë. Unë vërtet mund t’i rekomandoj të gjithëve që të ndjekin një kurs në Smarttalk. TOP mbështetje!

Rita S.

Unë do të doja të falënderoja mësuesin tim të madh spanjisht Aura. Sapo të kem kohë përsëri, patjetër që do të ndjek një kurs tjetër! Shumë faleminderit përsëri!

Dario S.

Unë e konsideroj kursin shumë të dobishëm, veçanërisht kur bëhet fjalë për grupe të vogla. Mësuesit vazhdimisht na sjellin lëndë të re me detyra që nuk na ishin të qarta më parë. Gjatë kursit ju mësoni përmes lojërave, duke bërë pyetje dhe mësime interesante.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: