Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_02.jpg

Fuqia gjermane

Mënyra më e shpejtë për të folur më mirë gjermanisht

</s></s>

Të lira dhe të shpejta

 
Hallo%20A1_edited.jpg

Fuqia gjermane

  • raporti më i mirë i performancës së çmimit

  • Nga 490.- për modul

  • Grupe të vegjël, 4-10 persona

  • 2 orë mësime në ditë

  • Instruktorë të trajnuar mirë të kursit

  • Mjete mësimore moderne

  • Për të përfunduar një nivel ju vizitoni tre module.

SHQYRTIMET N

Tina J.

Vendndodhje e mirë, mësimdhënie e mirë dhe shumë interesante! Mësuesi përdor shumë burime për të mësuar gjermanisht. Edhe pse është akoma e vështirë, nuk do të jetë e mërzitshme për të mësuar një gjuhë

Leanne H.

Nicole është një mësuese e shkëlqyer. Ajo është e organizuar, e njeh mirë lëndën e saj, ofron orë të ndryshme dhe interesante, detyra të mira të shtëpisë dhe është miqësore dhe e afrueshme. Unë jam shumë i kënaqur me kursin dhe e rekomandoj shumë.

(Aktualisht po përfundon kursin gjermanisht A2.2).

Sandro D.

Kurse të lira dhe të mira gjermane! Dhoma të këndshme! Mësues kompetentë dhe me përvojë! Staf miqësor! Shumë faleminderit. Gruaja ime mësoi shumë shpejt gjermanisht nga ti.

përfitimet

2018_Gruppenkurs_Jade_Bonus1.jpg

Fuqia gjermane A1

Kurset A1 janë të përshtatshme nëse keni pak ose aspak njohuri të mëparshme. Ju do të mësoni bazat për situatat e zakonshme të përditshme.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

Fuqia gjermane B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

2018_Gruppenunterricht_Florian_1_web.jpg

Fuqia gjermane A2

Kurset A2 janë të përshtatshme nëse keni pak njohuri paraprake. Ju zgjeroni njohuritë tuaja për situatat e përgjithshme të përditshme.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_02.jpg

Fuqia gjermane C1

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_01.jpg

Fuqia gjermane B1

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

Testi i vendosjes falas

Nuk e dini akoma nivelin tuaj të saktë? Bëni testin e vendosjes tani!

Çmimet më të larta për cilësinë më të mirë

Ju do të merrni çmimet më të mira dhe një kurs me cilësi të lartë.

Grupet e vogla

Kurset tona fillojnë me 4 persona dhe madhësia maksimale është 10. Kështu që mësuesi mund të plotësojë nevojat tuaja individuale.

Mësues të kualifikuar

Të gjithë mësuesit japin mësim në gjuhën e tyre amtare. Ju jeni të motivuar dhe kompetent.

Ngjarjet shoqërore

Në çdo kurs ne shkojmë në turne dhe zbulojmë Lucernin dhe kulturën.

Mësimdhënia moderne

Video, audio, dhe kurset tona të mësimit janë interaktive dhe moderne.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: