Image by Andrea Maschio

Kurse franceze

Soyez les bienvenus à SmartTalk!

Kurse franceze

delf-dalf-1024x976-1024x976.jpg

Disa do të dëshironin të mësonin frëngjishten e tyre të ndryshkur, të tjerët urgjentisht kanë nevojë për njohuri më të mira për klientët në Zvicrën frëngjishtfolëse ose madje synojnë një diplomë franceze. Pavarësisht nëse doni të merrni pjesë në një kurs frëngjisht nga detyra apo kënaqësia, SmartTalk ka formatin e duhur të kursit për ju.

</s></s>

Ekspertë francezë shumë të kualifikuar promovojnë aftësitë tuaja frënge me shumë bukuri dhe po aq aftësi. Me gëzim dhe përkushtim, së shpejti do të arrini qëllimin tuaj të caktuar për të mësuar dhe do të përfundoni me sukses diplomat.

Një kurs francez që ju përshtatet

2018_Gruppenkurs_Jade_Bonus1.jpg

Kurset e provimit - përgatitja për diplomat Delf dhe Dalf

Përgatituni për provimet Delf ose Dalf në kurset tona të provimit.

20190702_213601 (002).jpg

Kurse bisede

Me kurset tona të bisedave, së shpejti do të jeni në gjendje të flisni pa periudha. Ju mund të përmirësoni komunikimin tuaj në një atmosferë të relaksuar dhe të argëtoheni shumë.

2018_Gruppenunterricht_Florian_1_web.jpg

Kurse themelore frënge (grupe të vogla)

Vazhdoni frëngjishten tuaj me kurset tona themelore në një atmosferë të qetë. Pa asnjë presion për të dhënë provime.

2018_Firmenkurse_18_web02.jpg

Komunikimi i biznesit

Frengjisht specifik për komunikimin e biznesit. Bëhuni biznes i rrjedhshëm në frëngjisht dhe mësoni fjalor specifik dhe situata tipike në biznesin e përditshëm.

 

Ekipi ynë francez

Instruktorët tanë të kursit janë me përvojë në mësimdhënie dhe mezi presin pjesëmarrjen tuaj në kurs.

Jade Dell'Eva
Frankreich / Schweiz

Ausbildung/Berufserfahrung
Akademische Leitung Französisch, Italienisch und Spanisch SmartTalk, Studium in Sprachen (Englisch, Deutsch, Spanisch) und Literatur Universität Paris XII. Seit 1996 Französischunterricht für Erwachsene. Seit 2002 Expertin und Korrektorin Delf/Dalf Diplome. Seit 2006 Leiterin des Delf/Dalf Zentrum Luzern

Freizeit
Sprachen lernen, Reisen (Asien), Lesen (klassische Literatur), Wandern
Coralie Delaire
Frankreich

Ausbildung/Berufserfahrung
Master Europäische Sprachen und Kulturen, Französisch als Fremdsprache (Université Savoie Mont-Blanc), Prüfungsexpertin und Korrektorin Delf/Dalf Diplome, Lehrerin an den Sprachschulen und Universitäten in Frankreich und in der Schweiz seit 2016

Freizeit
Crêpes kochen, reisen, lesen, wandern
Sibylle Hefford
Frankreich

Ausbildung/Berufserfahrung
Master Geschichte und Musikmanagement Paris Sorbonne. Cambridge CELTA Zertifikate, mehrere Jahre Französisch- und Englischunterricht

Freizeit
Reisen, Sprachen, Musik, Kochen, Dekoration, Familienleben
Show More

Myriam H.

</s></s>

Mësimet në Smarttalk ishin shumë të mira!Për shkak të modelit individual të kursit, unë isha në gjendje të përfitoja shumë në një kohë të shkurtër, por intensive.

</s></s>

Ne rekomandojme!

</s></s>

Simone K.

Jade përgatit orë të ndryshme, të cilat synojnë shumë saktësisht përgatitjen e diplomës. Ajo është gjithashtu një person shumë i hapur dhe i lumtur dhe ka gjithmonë diskutime interesante me të në klasë. Mund t’i rekomandoj shumë kurset e diplomës!

Corinna H.

Coralie mëson me ritmin perfekt dhe shkon mirë me nivelin tonë.

Ajo është një mësuese e lartë që e kupton atë individualisht

për t'iu përgjigjur pjesëmarrësve të kursit. Ajo vëren shumë shpejt kur është vendi

i lumtur dhe ndihmon në ndërtimin e urave të gomarëve.

SHQYRTIMET N

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: