Image by Anthony DELANOIX

NE EN PARLE

Kurse bisedash frëngjisht

 

Kurse bisedash frëngjisht

 • Dëshironi të praktikoni frëngjishten tuaj në një mënyrë argëtuese pa marrë një diplomë? Atëherë kurset tona të bisedave On parle në shkollën në Lucern janë të përshtatshme për ju! Hyrja është e mundur në çdo kohë.

 • Në kursin frëngjisht On en Parle, të folurit është fokusi, me mësimet të pasurohen me ushtrime të ndryshme për të dëgjuar dhe kuptuar tekstin. Në një atmosferë të relaksuar do të keni mundësinë të pastroni aftësitë tuaja frënge dhe të zgjeroni fjalorin tuaj.

 • Ne mezi presim pjesëmarrjen tuaj ose, siç thonë francezët, 'Plus de fous, plus on rit'.

 • A nuk gjetët një kurs të përshtatshëm?
  Na kontaktoni , ne do të jemi të lumtur të hapim kurse të reja për ju.

 
 
2018_Gruppenkurs_Jade_Bonus1.jpg

Niveli B1

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

2018_Gruppenunterricht_Florian_5_web.jpg

Niveli C1

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

20190702_213601 (002).jpg

Niveli B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

</s></s>

2018_Firmenkurse_9_web02.jpg

Niveli C2

Ju keni një zotërim të gjuhës pothuajse si dhe një folës amtare. Në kurset C2 ju punoni në hollësitë e fundit të gjuhës.

"Plus de fous, plus on rit"

Französische Flagge Banner

Detajet e kursit

 • Grupet e vogla, 2-8 persona

 • një herë në javë

 • 60-90 minuta mësime

 • Hyrja është e mundur në çdo kohë

 • instruktorë të kursit të trajnuar mirë

 • mjete mësimore moderne

 • Ju mund të gjeni data të hollësishme të fillimit dhe çmimet në gjetësin e kursit
Französische Flagge Banner
 

SHQYRTIMET N

Çfarë thonë klientët tanë

 

Ruth R.

Jade është shumë krijuese kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një teme. Ajo di të përgjigjet shkëlqyeshëm për pjesëmarrësit individualë. Kursi më ndihmon shumë për të punuar në shprehjen gojore. Niceshtë mirë që gjithashtu të dëgjoni shumë kulturë franceze dhe të keni diskutime të gjalla për çështje sociale.

Monika T.

Jade është një mësuese shumë kompetente që i përgjigjet menjëherë të gjitha shqetësimeve dhe i bën mësimet shumë të ndryshme. Ajo mëson gjuhën e saj amtare me pasion. Unë pres që të vazhdoj të përmirësoj aftësitë e mia në frëngjisht në një kurs bisede me ju dhe me Jade në vjeshtë.

Andrea G.

Kursi i bisedës është shumë argëtues! Jade është një mësuese shumë motivuese dhe stili i saj i mësimdhënies gjithmonë më duket shumë i natyrshëm dhe i këndshëm. Nuk mund ta imagjinoj një instruktor më të mirë të kursit :) Por grupi është gjithashtu i shkëlqyeshëm dhe mbështetja nga SmartTalk është e shkëlqyeshme!

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: