Kurse provimi

Përgatituni tani për provimet Delf ose Dalf

Kurse të diplomës frënge

  • Diplomat DELF dhe DALF njihen në të gjithë botën dhe gëzojnë njohje ndërkombëtare. Ata vërtetojnë një nivel përkatës të frëngjishtes dhe kështu rrisin shanset tuaja në tregun e punës. Më shumë informacion në lidhje me Delf B1 , Delf B2 , Dalf C1 ose Dalf C2 .

  • A nuk duket ideja e një provimi frëngjisht veçanërisht joshëse në këtë moment në kohë? - Nuk ka arsye për tu shqetësuar! Edhe në frëngjisht, asnjë mjeshtër nuk ka rënë nga parajsa. Ekspertët tanë francezë ju përgatisin hap pas hapi dhe në një mënyrë të synuar për provimin tuaj.

2018_Gruppenkurs_Jade_Bonus1.jpg

VJETOR B1

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

2018_Gruppenunterricht_Florian_2_web.jpg

DALF C1

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

2018_Privatlektionen_8_web.jpg

VJETOR B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

DALF C2

Ju keni një zotërim të gjuhës pothuajse si dhe një folës amtare. Në kurset C2 ju punoni në hollësitë e fundit të gjuhës.

 
Studenten Notizen

Kurse provimi

  • Kurset e provimit zhvillohen një herë në javë.

  • Kurset zgjasin 75-90 minuta.

  • Hyrja është e mundur në çdo kohë.

  • Kurset mësohen nga ekspertë të Delf / Dalf.

  • Përdoren mjete mësimore moderne.

  • Ju mund të gjeni data të hollësishme të fillimit dhe çmimet në gjetësin e kursit .

Überprüfung für die Prüfung
 

SHQYRTIMET N

Çfarë thonë klientët tanë

Jasmin K.

Jade bën korrigjime të mira të detyrave të shtëpisë, jep reagime të mira, flet me një ritëm komod dhe duket shumë autentik. Ajo është një instruktore e shkëlqyeshme e kursit të cilën unë patjetër do ta rekomandoj!

Simone K.

Jade përgatit orë të ndryshme, të cilat synojnë shumë saktësisht përgatitjen e diplomës. Ajo është gjithashtu një person shumë i hapur dhe i lumtur dhe ka gjithmonë diskutime interesante me të në klasë. Mund t’i rekomandoj shumë kurset e diplomës!

Franziska T.

Jade Dell'Eva e di saktësisht se si funksionojnë provimet franceze dhe kjo është shumë e dobishme.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: