Geschäftstreffen

Komunikimi i biznesit

nga telefonia te negociatat

Komunikimi i biznesit francez

  • Në Zvicër, ashtu si në fushën profesionale ndërkombëtare, një njohuri e mirë e frëngjishtes luan një rol të rëndësishëm.

  • Në kursin e komunikimit të biznesit, ju do të punoni në shprehjen tuaj me gojë dhe me shkrim duke përdorur materiale moderne të mësimit dhe menaxhim të larmishëm të kurseve.

  • Hyrja në kurse është gjithmonë e mundur. Kurset mund të ndiqen në mënyrë fleksibile për një kohë të gjatë.

  • Shembuj praktikë ju japin mundësinë për të zgjeruar korrespondencën e biznesit tuaj në frëngjisht. Ju fitoni besim dhe bëheni më elokantë nga java në javë.

  • Ju zgjeroni fjalorin tuaj dhe njihni shprehjet përkatëse që kërkohen për thirrjet telefonike, porositë, ankesat, prezantimet dhe negociatat që kërkojnë.

  • Korrespondenca e biznesit tregon se si të shkruani email, raporte dhe letra të tjera në mënyrë korrekte dhe si mund ta përmirësoni formulimin për përdorim praktik.

 
Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_03.jpg

Niveli B1

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

Në këto kurse do të punoni për tema nga fusha e biznesit.

2018_Firmenkurse_2_web02.jpg

Niveli B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

Në këto kurse do të punoni për tema nga fusha e biznesit.

SHQYRTIMET N

Çfarë thonë klientët tanë

Andrea R.

Gjithmonë më pëlqente të shkoja në klasën e Jade. Përveç mësimeve shumë të larmishme, ajo ka ndërtuar edhe një marrëdhënie personale me studentët.

Josephine S.

Mësuesit janë shumë të ndjeshëm dhe ju mësoni automatikisht. Mësimet janë argëtuese dhe nuk ju pëlqen aspak të studioni.

Evelyne S.

Unë mund ta rekomandoj ngrohtësisht shkollën. Mësues shumë kompetent i cili jep mësim në grupe të vogla. Shkolla është jashtëzakonisht fleksibile në përgjigjen ndaj kërkesave të klientëve. Klima është e këndshme dhe është argëtuese për tu mësuar.

Gjithashtu interesante:

Kurse kompanie

Dëshironi të zhvilloni një kurs biznesi në kompaninë tuaj?

SmartTalk ofron kurse të ndryshme që janë përshtatur pikërisht për kompaninë tuaj. Gjeni më shumë këtu:

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: