Triumpfbogen

Kurse themelore të frëngjishtes

Ndërtoni aftësitë tuaja frënge tani

Kurse themelore të frëngjishtes

  • Në kurset themelore franceze A1 dhe A2, ju mund të ndërtoni dhe zgjeroni aftësitë tuaja frënge hap pas hapi. Mësimet e ndryshme sigurojnë që ju të zgjeroni fjalorin tuaj me gojë dhe të shkruar dhe të fitoni besim në komunikim.

  • Lëndët themelore përbëhen nga dy semestra. Në kurs do të punoni me një libër kursi dhe një libër pune. Librat e kurseve nuk përfshihen në çmimin e kursit.

  • Fokusi i mësimit është kryesisht në zgjerimin e fjalorit dhe përfshin ushtrime bisede, të dëgjuarit dhe të lexuarit të kuptuarit, si dhe ushtrime gramatikore dhe të shkruara.

  • Në një grup të vogël studimi, ju do të bëni përparim të shpejtë dhe do të jeni në gjendje të zbatoni atë që keni mësuar në punën tuaj dhe jetën e përditshme brenda një kohe shumë të shkurtër.

  • Hyrja në kurs është e mundur në çdo kohë. Maksimumi 8 persona mund të marrin pjesë në kurs.

2018_Gruppenkurs_Jade_Bonus1.jpg

Kursi bazë A1

Kurset A1 janë të përshtatshme nëse keni pak ose aspak njohuri të mëparshme. Ju do të mësoni bazat për situatat e zakonshme të përditshme.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

Kursi bazë A2

Kurset A2 janë të përshtatshme nëse keni pak njohuri paraprake. Ju zgjeroni njohuritë tuaja për situatat e përgjithshme të përditshme.

SHQYRTIMET N

Çfarë thonë klientët tanë

 
 

Mirjam K.

Mësimet në Smarttalk ishin shumë të mira!
Për shkak të modelit individual të kursit, unë isha në gjendje të përfitoja shumë në një kohë të shkurtër, por intensive.

Liz H.

Kam marrë një vendim të vetëdijshëm për të përdorur Smart Talk sepse grupet janë më të vogla dhe mbështetja është thjesht e shkëlqyeshme!

Samuel M.

Unë jam shumë i kënaqur me Jade si drejtor kursi. Ajo bën një punë të shkëlqyeshme. Më pëlqen të marr pjesë në kurs me të.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: