Kurse kompanie

Ne shpresojmë të ofrojmë një kurs në kompaninë tuaj që i përshtatet nevojave tuaja.

</s></s>

Ne do të ishim të lumtur t'ju këshillonim personalisht:

</s></s>

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

</s></s>

Kurse të kompanisë sonë

Krijimi i vlerës së shtuar për kompaninë tuaj

Forconi besnikërinë e punonjësve dhe përmirësoni njohuritë e ekipit tuaj në të njëjtën kohë. Aftësitë gjuhësore janë thelbësore në shumë fusha të biznesit të përditshëm.

Kështu organizojmë kursin e kompanisë suaj

Së bashku me kontaktet tona për kurset e kompanisë, ne krijojmë formate specifike për nevojat tuaja. Procesi është i pakomplikuar, i shpejtë dhe shumë personal.

Formatet e kurseve për kurset e ndërmarrjeve

Pavarësisht nga anglishtja e biznesit për negociata ose frëngjishtja për biznesin e përditshëm - formatet tona të kursit janë të ndryshme. Mësoni më shumë rreth formateve të zakonshme.

</s></s>

 

Vlera e shtuar për kompanitë

_MG_4029_edited.jpg

Komunikimi që funksionon mirë në
Biznesi i përditshëm kërkon që të keni një
flet nje gjuhe te perbashket. Cilësia
Aftësitë gjuhësore i hapin dyert
komuniteti ndërkombëtar i biznesit dhe ndihmë me
integrimi i gjuhës së huaj
Punonjësit

Florian Rieder

Menaxheri SmartTalk

  • Kurset e gjuhës janë mundësi trajnimi që vlerësohen shumë nga punonjësit. Besimi në negocimin e një gjuhe të huaj ka një efekt pozitiv në zhvillimin e biznesit.

</s></s>

  • Ofertat e formimit të mëtejshëm gjuhësor krijojnë një ekip dhe promovojnë integrimin . Punonjësit me aftësi të pamjaftueshme gjuhësore mund të integrohen më mirë dhe më shpejt në ekipet ekzistuese të punës përmes mbështetjes së synuar.

</s></s>

  • Aftësitë e mira gjuhësore krijojnë besim kur merreni me klientët, partnerët e biznesit dhe punonjësit që flasin gjuhë të tjera.

</s></s>

  • Përveç aftësive gjuhësore, pjesëmarrësit në kurs gjithashtu marrin një njohuri të madhe teknike , të tilla si telefonia ose aftësitë e prezantimit, në kurset e gjuhës.

</s></s>

  • Kompanitë që veprojnë ndërkombëtarisht dhe dëshirojnë të zgjerojnë përfitojnë nga njohuritë ndërkulturore që jepen nga instruktorët e gjuhës amtare.

 

Referencat dhe sigurimi i cilësisë

Departamenti i biznesit i shkollës sonë ka punuar me kompani të njohura në Zvicrën Qendrore për shumë vite. Këtu do të gjeni një përzgjedhje të çështjeve të biznesit.

Lëvizshmëria: Frëngjisht

Kurse frëngjisht dhe anglisht për një komunikim më të mirë të brendshëm midis departamenteve. Kurset zhvillohen çdo javë brenda dhe i ndihmojnë punonjësit të përmirësohen vazhdimisht.

Bucherer: Biznes anglisht

Kurse biznesi gjatë orës së drekës për të përgatitur punonjësit për detyrat e ardhshme dhe për të avancuar projekte ndërkombëtare. Kurset mund të mbahen në terren, në shkollën në Lucern ose në internet.

Maxon: Kurse gjermane

Kurset gjermane promovojnë aftësitë themelore të lidhura me punën që janë të nevojshme në proceset e prodhimit.

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Cilësia dhe partneri

Vetëm disa hapa drejt qëllimit tuaj

 

1

Vendos qellimet

Në hapin e parë, përcaktohen qëllimet dhe përmbajtja e kurseve të gjuhës dhe
regjistruar me anë të një oferte që përfshin gjithashtu çmime dhe destinacione. Do të
përcakton cilat masa të sigurimit të cilësisë përdoren.

2

Kryerja e kurseve

Pjesëmarrësit e kurseve marrin informacion në lidhje me kurset e ofruara. Do të thuash
teste në internet për vendosjen e caktuar grupeve homogjene. Kur fillon kursi,
Prezantohet udhëheqësi i kursit dhe dorëzohet materiali i kursit.

3

kontrolli i cilësisë

Gjatë kohës së kursit, testet dhe sondazhet përdoren për të përcaktuar suksesin
mat lart Ju do të merrni raporte kursi që ofrojnë informacion mbi pjesëmarrjen dhe progresin e kursit
Jepu pjesëmarrësve. Në fund, pjesëmarrësit marrin një çertifikatë kursi
se ata do të jenë krenarë.

 

Cilat kurse janë në dispozicion?

2018_Firmenkurse_19_web02.jpg

Kurse specifike për ndërmarrjen

Promovoni aftësitë gjuhësore që përqendrohen posaçërisht në çështjet e komunikimit të korporatave. Fokusi është në komunikimin në vendin e punës, me punonjësit ose partnerët e biznesit. Fjalori ose aftësitë e telefonisë specifike të industrisë mund të jenë fokusi.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_04.jpg

kurse të përparuara

Përcjellni aftësitë themelore në gjermanisht, anglisht, frëngjisht, italisht ose spanjisht. Në këto kurse, ndërtohen njohuritë themelore dhe fjalori. Për më tepër, punohet shqiptimi i saktë, kuptimi i tekstit të promovuar, parimet gramatikore të përpunuara dhe struktura dhe struktura e fjalive të praktikuara.

2018_Privatlektionen_7_web.jpg

Kurse diplome

Përgatituni për diploma të njohura ndërkombëtarisht dhe janë shumë të popullarizuara për kualifikimin profesional të punonjësve. Ekipi SmartTalk ka shumë instruktorë të kurseve të cilët gjithashtu punojnë si ekspertë provimesh për organizatat e provave të tilla si Cambridge ose Delf / Dalf.

 

Çmimet dhe më shumë

Çmime tërheqëse

</s></s>

Çmimet për kurset e gjuhës së brendshme ndryshojnë nga 119 CHF në 159 CHF në orë, varësisht nga madhësia e grupit. Ne japim një zbritje për disa kurse rresht. Çmimet e sakta jepen sipas kërkesës.

Kohët e kursit fleksibël

</s></s>

Për grupe prej 3 deri në 12 pjesëmarrës, ne rekomandojmë një kohëzgjatje minimale prej 60 minutash në ditë kursi. Përparim më i shpejtë arrihet me 75 dhe 90 minuta në ditë të kursit. E mundshme
janë gjithashtu kurse në kohë jashtë pikut ose gjatë orës së drekës.

2018_Firmenkurse_1_web_ausschnitt-2_edit
Nicole_Fellmann_MI_color_low_res_04.jpg

Materiali i kursit, mësimi elektronik

</s></s>

Librat e kurseve zgjidhen me kujdes dhe plotësohen me materiale shtesë dhe detyra të e-mësimit. Kjo i mban mësimet të gjalla dhe qëllimet e vendosura
janë arritur.

Vete studim

</s></s>

Në mënyrë që të thellohet tema, ne rekomandojmë që pjesëmarrësit të zgjidhin detyra në mënyrë të pavarur pas kursit. Se sa kohë duhet të investohet për këtë mund të përcaktohet nga menaxhmenti i personelit.

 

Broshura e kompanisë sonë për shkarkim

Ju mund ta shkarkoni broshurën e kompanisë tonë këtu. Ne do të ishim të lumtur t'ju këshillonim personalisht në çdo kohë: info@smarttalk.ch | 041 220 23 19

 

Pyetjet më të shpeshta në lidhje me kurset e kompanisë sonë

Lexoni më shumë rreth kurseve tona të brendshme dhe pyetjeve më të rëndësishme këtu. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë informacione të mëtejshme në një bisedë personale.

Në cilat gjuhë dhe lëndë specializohet SmartTalk?

Ne mësojmë anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht dhe spanjisht. Oferta jonë e brendshme përfshin kurse themelore, kurse biznesi dhe kurse specifike për industrinë. Mësimet e gjuhës zhvillohen në grupe ose si orë mësimore individuale.

Ku ofron SmartTalk kurse kompanie?

Kurset e ndërmarrjes zhvillohen ose në vendin tuaj ose në shkollën tonë në qendër të Lucernit. Kurset e ndërmarrjes në vend ofrojnë avantazhin që kohët e kursit mund të përshtaten me proceset tuaja operacionale dhe që punonjësit tuaj nuk duhet të shpenzojnë ndonjë shpenzim shtesë të udhëtimit.

Cilat janë përmbajtjet tipike të kurseve të ndërmarrjes?

Ne shpesh praktikojmë situata të përditshme me punonjësit, të tilla si shkrimi i postës elektronike dhe korrespondencës së përgjithshme, bërjes së thirrjeve telefonike ose mbajtjes së takimeve të klientëve, si dhe prezantime dhe negociata. Ne gjithashtu ofrojmë industri dhe trajnime specifike për lëndë. Në klasë, ne i kushtojmë vëmendje të madhe shprehjes gojore dhe të kuptuarit të dëgjimit dhe leximit. Në secilën orë mësimore, pjesëmarrësit e kursit kanë mundësinë të zbatojnë aftësitë gjuhësore që kanë fituar në një kontekst të përditshëm dhe specifik të punës.

Çfarë kohëzgjatje rekomandon SmartTalk për kurset e ndërmarrjes?

Për grupe prej 6 deri në 12 pjesëmarrës, ne rekomandojmë një kohëzgjatje minimale të kursit prej 60 minutash në ditë kursi. Përparim më i shpejtë arrihet me 75 dhe 90 minuta në ditë të kursit. Shtë e rëndësishme të zgjidhni kohën e kursit në mënyrë të tillë që frekuentimi i kursit të integrohet mirë në rutinën e përditshme të punës dhe, nëse është e mundur, të gjithë pjesëmarrësit e kursit mund të ndjekin kursin rregullisht.

Kur është i dobishëm një-për-një shkollim?

Shkollimi një për një është veçanërisht i përshtatshëm për punonjësit që janë shumë të zënë me kohën e tyre dhe ku mësimi i gjuhës duhet të planifikohet shumë fleksibël. Edhe nëse një punonjës ka kërkesa specifike për mësimdhënie, një shkollim një për një mund të çojë në qëllimin në mënyrë më efikase.

Cili është procesi i saktë nga hetimi deri në fillimin e kursit?

Në mënyrë që të përcaktojmë saktësisht kërkesat e trajnimit, ne do të zhvillojmë një takim fillestar të detajuar me ju, i cili është i favorshëm direkt në kompaninë tuaj. Bazuar në këtë diskutim, ne krijojmë një plan kursi, i cili përfshin objektivat e kursit, kohën e kërkuar dhe buxhetin. Orari i kursit shërben si bazë për ofertën tonë. Ekziston gjithashtu mundësia e një mësimi provë falas në vend në mënyrë që të mund të njiheni edhe më mirë me ofertën tonë.

Sapo të kemi ndërmarrë kurse, ne do t'u dërgojmë email punonjësve tuaj për të marrë testin tonë të vendosjes në internet. Testi i vendosjes përbëhet nga 25 pyetje me zgjedhje të shumëfishtë dhe mund të përfundojë për rreth 10 minuta. Me ndihmën e rezultateve, ne i grupojmë punonjësit tuaj në klasa, i ftojmë ata në kurse pas konsultimit me ju dhe sigurojmë materialin mësimor.

Çfarë materialesh kursi përdoren në kurse?

Ne përdorim materiale të ndryshme të kursit në varësi të objektivit dhe nivelit të kursit. Ne diskutojmë përdorimin e materialeve të kursit me departamentin e BNj dhe pastaj e organizojmë këtë për të gjithë pjesëmarrësit.

Çfarë i dallon instruktorët e kursit SmartTalk dhe cilat janë kualifikimet e tyre?

Të gjithë instruktorët tanë të kurseve japin mësim në gjuhën e tyre amtare dhe janë ekspertë të dëshmuar në mësimin e gjuhës. Ju rregullisht merrni pjesë në trajnime të mëtejshme dhe i bëni mësimet moderne dhe efikase.

Si mund ta dimë nëse punonjësit ndjekin kurset në të vërtetë dhe si aftësitë e tyre gjuhësore po përmirësohen?

Progresi i të mësuarit të punonjësve dhe pjesëmarrja në kurse regjistrohen. Testet mbi progresin e të mësuarit mund të kryhen edhe sipas kërkesës. Ky informacion i vihet në dispozicion departamentit të BNj.

A marrin punonjësit një certifikatë kursi?

Punonjësit tuaj do të marrin një çertifikatë kursi nga shkolla jonë, e cila tregon gjuhën e mësuar, nivelin e gjuhës, periudhën e trajnimit dhe numrin e mësimeve.

Sa të larta janë kostot dhe si faturohet?

Tarifat tona të kostos janë për 60 minuta. Nëse prenotoni kurse radhazi, do të merrni një zbritje prej 10%. Për më tepër, do të tarifohen librat e kurseve dhe, varësisht nga vendndodhja, shpenzimet e udhëtimit. Kostot dhe shpenzimet e kursit faturohen çdo muaj.

Si e kontrollon SmartTalk cilësinë e kurseve?

Ne rregullisht kryejmë sondazhe për të zbuluar se sa të kënaqur janë punonjësit tanë me kurset. Rezultatet e sondazheve diskutohen më pas me menaxherët e BNj.

A ka ndonjë referencë?

Departamenti i biznesit i shkollës sonë ka punuar me kompani të njohura në Zvicrën Qendrore për shumë vite. Më sipër do të gjeni një përzgjedhje të çështjeve të biznesit.   Klientela jonë përfshin kompani të njohura nga Zvicra Qendrore që janë aktive ndërkombëtarisht ose që do ta bëjnë gjithnjë e më shumë në të ardhmen. Ne u mësojmë punonjësve të cilët dëshirojnë të përmirësojnë aftësitë e tyre të gjuhës së huaj si dhe të mërguarve që jetojnë këtu dhe duan të mësojnë gjermanisht.

Pse duhet të zgjedhim SmartTalk për kurset e kompanisë sonë?

Ne ofrojmë kurse të gjuhës në nivelin më të lartë në kushte të favorshme. Ne jemi të vegjël, fleksibël dhe plotësisht të përshtatur për nevojat tuaja. Mësimet tona janë personale dhe duhet të motivojnë dhe frymëzojnë punonjësit tuaj.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: