Image by Charles Postiaux

Le te flasim

Kurse bisedash angleze

 

Le të flasim kurse

  • A dëshironi të kultivoni dhe zhvilloni aftësitë tuaja angleze në një mënyrë stimuluese pa marrë një diplomë? - Atëherë kurset e bisedave në gamën tonë Le të flasim janë saktësisht të përshtatshme për ju!
    Të folurit është fokusi i të gjitha kurseve Le të flasim, me orët individuale të pasuruara shtesë me ushtrime të ndryshme të shkruara, të kuptuarit të tekstit dhe të dëgjuarit. Kjo ju jep mundësinë të rifreskoni aftësitë tuaja angleze dhe të zgjeroni fjalorin tuaj në një atmosferë të relaksuar.

 

Një kurs anglisht që ju përshtatet

2018_Gruppenunterricht_Florian_11_web.jp

Le të flasim B1

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

Në këto kurse, fokusi është në bisedë.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_01.jpg

Le të flasim B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

Në këto kurse, fokusi është në bisedë.

2018_Firmenkurse_5_web02.jpg

Le të flasim C1

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

Në këto kurse, fokusi është në bisedë.

Image by Ricardo Gomez Angel

Detajet e kursit

  • Grupet e vogla, 2-8 persona

  • një herë në javë

  • 60-90 minuta mësime

  • Hyrja është e mundur në çdo kohë

  • instruktorë të kursit të trajnuar mirë

  • mjete mësimore moderne

  • Ju mund të gjeni data të hollësishme të fillimit dhe çmimet në gjetësin e kursit
Image by Ricardo Gomez Angel

SHQYRTIMET N

Çfarë thonë klientët tanë

Andy W.

Jasmin i bën mësimet thjesht të shkëlqyera! Një larmi e madhe në zgjedhjen e temave dhe është gjithmonë me humor

Andrea R.

Kursi Le të flasim anglisht ishte shumë interesant dhe i larmishëm. George solli tema të reja në secilën klasë. Kjo më mundësoi që të zgjeroj fjalorin tim në fusha të ndryshme. Unë vetëm mund të rekomandoj SmartTalk dhe sigurisht nuk do të jetë kursi im i fundit me ju.

Liz H.

Kam marrë një vendim të vetëdijshëm për Smart Talk, sepse grupet janë më të vogla dhe mbështetja është thjesht e shkëlqyeshme!
Funshtë kënaqësi të marrësh pjesë në klasat angleze me George! Ne jemi një grup i shkëlqyeshëm dhe gjithçka përshtatet në mënyrë të përsosur.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: