Kurse provimi

Përgatitja për provimet TELC ose Goethe

Përgatitja e provimit në SmartTalk

  • Përgatituni në mënyrë efektive dhe të qëllimshme për provimin tuaj.

  • Instruktorët tanë të kurseve kanë shumë përvojë në formatet e provimeve dhe adresojnë dobësitë tuaja individuale.

  • Përgatituni për provimin në kurs ose në mësime private.

  • Kurset janë të mundshme në çdo nivel.

  • Këshilla individuale para çdo kursi.

 
2018_Gruppenunterricht_Florian_8_web.jpg

Rruga juaj personale

Përgatitja e provimit me orë private

Përgatituni për provim me ritmin tuaj. Në mësimet private merrni prekjet e fundit për të kaluar provimin me sukses. Takime individuale.

telc2.png

me sukses në diplomën e telc

kursi i përgatitjes së telc

grupe të vogla

Provimi i telc është një diplomë gjuhe e njohur ndërkombëtarisht. Instruktorët tanë të kursit do t'ju mbështesin me përvojë për të përfunduar provimin në mënyrën më të mirë të mundshme.

goethe.png

përgatitja e synuar për Goethe

Kursi i përgatitjes Goethe

grupe të vogla

Provimet Goethe ju japin një certifikatë të njohur gjuhe për perspektiva më të mira në jetën profesionale. Përgatitja e qartë e provimit do t'ju ndihmojë.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: