Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_01.jpg

Kurse themelore gjermane

Mësoni në një atmosferë të këndshme një ose dy herë në javë

Lerngruppen

Informacioni i kursit

  • Grupe të vegjël, 4-8 persona

  • 2x 45 minuta në ditë kursi

  • 1 ose 2 herë në javë

  • mjete mësimore moderne

  • Për të përfunduar një nivel ju vizitoni tre module.

  • Mësime emocionuese me tema nga jeta e përditshme dhe Zvicra

SHQYRTIMET N

Dado J.

Kam ndjekur module nga A1 në A2 në këtë shkollë. Unë kam qenë i kënaqur në shumë mënyra:
Mësimet, të cilat bëhen në mënyrë shumë profesionale, nuk janë të kufizuara në leximin e librit. Në të vërtetë, mësimet shoqërohen me tema me interes të përbashkët dhe informacione të rëndësishme për jetën e përditshme.

Benjamin B.

Shkolla super gjuhe. Gjithmonë argëtim dhe mësim shumë i mirë (gjermanisht C1 për mua). Mësuesi merr kohë për të dhënë shkurtimisht reagime mbi detyrat në vend që thjesht t'i korrigjojë ato

Gerda I.

Shkollë e shkëlqyer gjuhësore në zemër të Lucernit. Grupet e vogla, si dhe mësuesit në gjuhë amtare, shumë të trajnuar dhe shumë të ndjeshëm garantojnë progres të shpejtë të të mësuarit në mënyrë të pakrahasueshme!

 
2018_Gruppenkurs_Jade_Bonus1.jpg

Kursi bazë A1

Kurset A1 janë të përshtatshme nëse keni pak ose aspak njohuri të mëparshme. Ju do të mësoni bazat për situatat e zakonshme të përditshme.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_03.jpg

Kursi bazë B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

2018_Gruppenunterricht_Florian_1_web.jpg

Kursi bazë A2

Kurset A2 janë të përshtatshme nëse keni pak njohuri paraprake. Ju zgjeroni njohuritë tuaja për situatat e përgjithshme të përditshme.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

Kursi bazë C1

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

2018_Privatlektionen_10_web.jpg

Kursi bazë B1

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_02.jpg

Kursi bazë C2

Ju keni një zotërim të gjuhës pothuajse si dhe një folës amtare. Në kurset C2 do të punoni për hollësitë e fundit.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: