privatësia

Kjo është një politikë e privatësisë. Mbrojtja e të dhënave është një pjesë e rëndësishme e një faqe në internet. Ky model përmban shembuj të teksteve, nuk është përfundimtar dhe nuk mund të botohet. Formulimi i politikës tuaj të privatësisë do të ndryshojë në varësi të tipareve të faqes tuaj të internetit. Prandaj përshtateni këtë tekst. Një politikë e privatësisë duhet të rendisë të gjithë përbërësit e palëve të treta që përdorni në faqen tuaj të internetit. Sigurohuni që lidhja me politikën e privatësisë duhet të jetë e arritshme nga çdo faqe e faqes në internet.

Përmbajtja e mostrës:

Mbledhja, përdorimi dhe zbulimi i të dhënave

Deklarata e pronësisë së informacionit të mbledhur në faqen tuaj të internetit, lloji i mbledhjes së të dhënave, zbulimi për palët e treta, etj.

Kontrolli mbi të dhënat

Deklarata në lidhje me mundësinë për të parë, ndryshuar dhe azhurnuar informacionin dhe të dhënat personale, shqetësimet në lidhje me përdorimin e të dhënave, etj.

Siguria e të dhënave

Masat mbrojtëse për të dhënat e përdoruesit, kriptimi i të dhënave, informacioni i serverit në të cilin ruhen të dhënat, transmetimi i të dhënave, etj.

</s></s>

Gjeni shumë këtu .

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: