Më shumë sesa kurse të gjuhës

Me SmartTalk do të përjetoni një gamë të gjerë ofertash shtesë

2018_Privatlektionen_7_web.jpg

Mënyra moderne për të mësuar - fleksibël, individual, me ritmin tuaj dhe me mbështetjen optimale.

2018_Firmenkurse_9_web02.jpg

Në një tandem gjuhësor, dy njerëz me gjuhë të ndryshme amtare takohen për të ndihmuar njëri-tjetrin të mësojnë gjuhën tjetër.

Leximi ndihmon në mësimin e një gjuhe. Shtë një mënyrë interesante dhe e larmishme për të mbështetur procesin tuaj të të mësuarit.

Ausflug Flos Klasse November 2018 2.jpeg

Asgjë nuk është më e mërzitshme sesa të bësh ushtrime pas ushtrimeve në të njëjtin libër kursi çdo javë. Jo aq në kurset SmartTalk, ju mund të prisni shumë larmi këtu:

smallworld.png

Gëzoni qëndrimin tuaj në gjuhë me dy partnerët e SmartTalk Smallworld dhe Boalingua.

204 a.jpg

Shkolla e gjuhës SmartTalk ndodhet drejtpërdrejt mbi restorantin Barbatti në zemër të qytetit të vjetër në Lucern. Dhomat e kursit mund të merren me qira gjatë ditës dhe nganjëherë edhe në mbrëmje.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: