101 e.jpg

Qira dhoma takimesh

Gjeni dhomën tuaj të përsosur dhe fleksibile në mes të Lucernit

Qira në madhësi të ndryshme

Gjeni dhomën perfekte për ju

204 a.jpg

Dhoma të vogla: për 2-6 persona, 25 .- / orë

Dhoma komode për grupe të vogla ose konsultime.

306.jpg

Dhoma mesatare: deri në 12 persona, 50 .- / orë

Dhoma mesatare për 6-12 persona. Të gjitha dhomat me dërrasë të bardhë dhe TV.

102.jpg

Dhoma të mëdha: deri në 20 persona, 75 .- / orë

Për grupe të mëdha, TV fleksibël dhe tabela të bardha.

Kushtet e qirasë dhe shërbimi

Rezervoni në mënyrë fleksibile dhe shijoni të gjitha avantazhet

 

Shkolla e gjuhës SmartTalk ndodhet drejtpërdrejt mbi restorantin Barbatti në zemër të qytetit të vjetër në Lucern. Dhomat e kursit mund të merren me qira gjatë ditës dhe nganjëherë edhe në mbrëmje.

</s></s>

rreth 8 minuta më këmbë nga stacioni i trenit Lucern.

Të gjitha dhomat kanë:

  • Tabela e bardhë

  • WiFi

  • ujë

  • Material për të shkruar

  • Tualetet në secilin kat

  • Kafe dhe bistro të vogël (kosto shtesë)

  • Flipchart sipas kërkesës

</s></s>

Dhomat e mesme dhe të mëdha janë të pajisura me një TV.

Fotografitë e dhomave të vogla

E përsosur për konsultime personale dhe takime në shkallë të vogël

 

Fotografitë e dhomës së mesme

E përshtatshme për takime dhe seminare të vogla: Dhomat tona standarde

 

Fotografitë e dhomave të mëdha

Ideale për punëtori, kurse trajnimi ose takime ekipesh

 
Rezervoni një dhomë
Zimmergrösse wählen
 

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: