Image by Marcin Nowak

Kurse anglisht

Mirësevini në Kurset e Anglishtes

Grupet e vogla të të nxënit, mësuesit me përvojë

 

Kurse anglisht

A jeni fillestar apo tashmë ekspert?

</s></s>

Në SmartTalk do të gjeni kurset e anglishtes që ju përshtaten. Vazhdoni anglishten e shkollës suaj, përgatituni për diplomën tuaj në Kembrixh, përmirësoni aftësitë tuaja të komunikimit të biznesit ose takohuni rregullisht në kurse argëtuese Le të flasim.

</s></s>

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të kurseve angleze. Trajnerët tanë të gjuhës janë ekspertë absolutë në fushën e diplomave që dinë të bëjnë kurse të ndryshme dhe t'ju entuziazmojnë në anglisht.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_02.jpg

Kurse provimi

Përgatituni për provim me mësues me përvojë dhe në kurse individuale. Mësimet private janë të mundshme në çdo kohë.

2018_Gruppenunterricht_Florian_8_web.jpg

Kurse biznesi

Anglishtja specifike për komunikimin e biznesit. Bëhuni biznes i rrjedhshëm në anglisht dhe mësoni fjalor specifik dhe situata tipike në biznesin e përditshëm.

2018_Gruppenunterricht_Florian_5_web.jpg

Kurse themelore

Mësoni anglisht në grupe të vogla në një atmosferë të këndshme pa presion të provimeve. Kurset janë në mbrëmje një herë në javë.

2018_Gruppenkurs_Jade_Bonus1.jpg

Le të flasim kurse

Me kurset tona të bisedës Le të flasim, së shpejti do të jeni në gjendje të flisni pa periudha. Ju mund të përmirësoni komunikimin tuaj në një atmosferë të relaksuar dhe të argëtoheni shumë.

 

Ekipi ynë anglez

Instruktorët tanë të kursit janë me përvojë në mësimdhënie dhe mezi presin pjesëmarrjen tuaj në kurs.

Greg Gill
USA

Ausbildung/Berufserfahrung
Akademischer Leiter Englisch SmartTalk, Bachelor in Humanwisschenschaften, Geschichte und Literatur Prescott College Arizona USA. 2002 CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults). 2016 DELTA (Diplome in Teaching English to Speakers of Other Languages). Seit 2002 Unterricht in Sprachschulen, seit 2008 akademische Leitung der Englischabteilung verschiedener Sprachschulen

Freizeit
Outdoor Sport (Schwimmen, Snowboarden, Wandern, Velo), Reisen und Lesen
George Clune
Irland

Ausbildung/Berufserfahrung
Masterstudium im Fach Städtebau und Stadtplanung in Edingburgh Schottland. Mehrere Jahre Berufserfahrung in der Stadtplanung. Cambrige CELTA Zertifikat, Erfahrung Englischunterricht mit Jugendlichen und Erwachsenen

Freizeit
Wandern, Schweiz entdecken, Literatur, Geschichte, Fussball, Gaelic Sport
Jasmin Lundheim
USA

Ausbildung/Berufserfahrung
Bachelor of Arts in sozialer und kultureller Anthropologie Hamline University Minnesota USA. Masterprogramm für ganzheitliche Gesundheit und Verhaltensänderung bei Erwachsenen. Cambrige CELTA Zertifikat. Viele Jahre Englischunterrichtserfahrung Gruppenunterricht, Firmenkurse und Privatlektionen

Freizeit
Velo fahren, Wandern, Experimentieren in der Küche, Deutsch lernen
Bronny Vonwil
Australien

Ausbildung/Berufserfahrung
Bachelor of Fine Arts Sculptural & Architectural Ceramics. TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) Zertifikat, Goethe Zertifikat B2. Unterrichtet seit 2005 Englisch.

Freizeit
Kunst, Lesen, Joggen, Motorrad fahren, Kochen, Karaoke und Gartenarbeit
Tom Chadwick
Irland

Ausbildung/Berufserfahrung
Bachelor in Geschichte, Politik und Soziologie (National University of Ireland, Galway), CELTA Zertifikat, Englischlehrer seit 2008 für alle Niveaustufen von Anfänger bis Fortgeschritten (A1-C2) in Irland und der Schweiz, Erfahrung Englischunterricht mit Jugendlichen und Erwachsenen

Freizeit
Wandern, Ornithologie und Geschichte
Tracey Luethi
England

Ausbildung/Berufserfahrung
Bachelor in Geographie University Swansea, Cambridge CELTA Zertifikat, seit vielen Jahren Englischunterricht

Freizeit
Outdoor Aktivitäten (Schwimmen, Wandern, Velo), Lesen
Michael Bini
USA

Ausbildung/Berufserfahrung
Bachelor in US History University of Kansas, PADI (Scuba diving) Assitant Instructor, Cambrige CELTA Zertifikat. Dozent für Technisches Englisch bei HFMT Sarnen, E-Learning Mangager, Englischunterrichtserfahrung mit Kindern und Erwachsenen

Freizeit
Wandern, Snowboarden und Baseball
Paulina Schneeberger
Australien / Chile

Ausbildung/Berufserfahrung
Kaufmännische Ausbildung, mehrere Jahre in internationalen Firmen tätig Cambridge CELTA Zertifikat, seit 1997 Englischunterricht

Freizeit
Reisen, Velofahren, Wandern, Florisitik
Christian Doerr
USA / Italien

Ausbildung/Berufserfahrung
Bachelor of Arts in International Affairs & Marketing, CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) Unterrichtserfahrung auf allen Levels mit Erwachsenen und Teenagers, Business and General English, Hotel und Gastronomie Schulen, Matura Absolventen. Unterrichtserfahrung Italiensisch für Beruf, Freizeit und Alltag

Freizeit
Verschiedene Sportarten, Sprachen lernen, reise, lesen (Geopolitik und Geschichte), Enologie
Show More

Folësi vendas me një formim kulturor

Ekspertët e gjuhës SmartTalk japin mësim në gjuhën e tyre amtare, dhe formimi i tyre kulturor pasuron klasën.

</s></s>

Mësues të kualifikuar dhe të kualifikuar të gjuhës

Ekspertët e kurseve të certifikuar të SmartTalk janë të trajnuar profesionalisht, dhe të gjithë kanë një diplomë master ose një diplomë të njohur për mësimin e gjuhës me të rriturit.

</s></s>

Metodologjikisht dhe didaktikisht i azhurnuar

Trajnimi i rregullt dhe përdorimi i ndihmave moderne garantojnë orë mësimore interesante dhe të larmishme.

</s></s>

Shumë përvojë

Ekspertët e kursit kanë shumë përvojë në mësimdhënien specifike të ndërmarrjes dhe sjellin njohuri të industrisë me ta.

</s></s>

E përkushtuar dhe entuziaste

E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, ata japin mësim me shumë motivim dhe pasion.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: