Image by Mehdi Noorzai

Mësoni gjuhë në Luzern

Gjuhët dhe komunikimi i SmartTalk

 
Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_01.jpg

Cilat gjuhë dëshironi të mësoni?

 

Kurse kompanie

Dëshironi të zhvilloni një kurs biznesi në kompaninë tuaj?

SmartTalk ofron kurse të ndryshme që janë përshtatur pikërisht për kompaninë tuaj. Gjeni më shumë këtu:

 

Më shumë oferta

Dhoma, teste vendosjeje ose mësime private

2018_Gruppenkurs_Jade_Bonus1.jpg

Unsere Räume kann man mieten

Wir bieten wunderschöne Zimmer die perfekt für Sitzungen oder Geschäftstermine geeignet sind. Die Zimmer können stundenweise gemietet werden.

2018_Gruppenunterricht_Florian_1_web.jpg

Einstufungstests

Bestimmen Sie Ihr Sprachlevel in 10 Minuten mit unseren kostenlosen Einstufungstests.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

Privatlektionen

Lernen Sie in Ihrem Tempo und spezifisch, was Sie brauchen. Zeitlich flexibel und mit persönlichen Sprachexperten. Privatlektionen sind in allen Sprachen und in jedem Umfang möglich.

 

komente

Çfarë thonë klientët tanë

Ibrahim A.

Më pëlqen të vij në klasë. Edhe pse jam lodhur pas punës, kursi është argëtues. Greg përpiqet të mbulojë të gjitha aspektet e provimit dhe kursi është shumë interaktiv.

Simone K.

Jade përgatit orë të ndryshme, të cilat synojnë shumë saktësisht përgatitjen e diplomës. Ajo është gjithashtu një person shumë i hapur dhe i lumtur. Me të, diskutime interesante lindin gjithmonë në klasë. Mund t’i rekomandoj shumë kurset e diplomës!

Andy W.

Jasmin i bën mësimet thjesht të shkëlqyera! Zgjedhja e temave është gjithmonë e larmishme dhe mësimet janë shumë humoristike.

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

 
 

Përmes SmartTalk

Gjuhët dhe komunikimi në Lucern

Mësoni anglisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht ose italisht në grupe të vogla dhe me ritmin tuaj. Oferta jonë është e larmishme dhe përfshin gjithçka që është në kontakt me gjuhët. Ne do të ishim të lumtur t'ju këshillonim personalisht dhe pa ndonjë detyrim.

 

Vendndodhja

Mund të na gjeni në zemër të qytetit të vjetër, drejtpërdrejt mbi restorantin Barbatti

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: