2018_Gruppenunterricht_Florian_12_web.jp

Vlerat tona

Gjeni se për çfarë përfaqëson SmartTalk

Nicole_Fellmann_MI_color_low_res_04.jpg

vizionin

  • Gjuhët hapin dyer për shkëmbim midis kulturave

  • Mësimet e gjuhës janë një përvojë

  • Gjuhët përfshijnë fjalorin, gramatikën dhe ndjenjën për gjuhën

  • Gëzoni gjuhën dhe bëni miq në këtë proces

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_03.jpg
 
2018_Firmenkurse_19_web02.jpg

misioni

Ne duam të jemi një qendër gjuhësore në nivelin më të lartë dhe të përcjellim gjuhë dhe kultura në një atmosferë personale.

 

Vlerat

 
Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_02.jpg

Profesional

Ne ofrojmë cilësinë më të lartë (EduQua, DALF, Cambrige, Goethe), instruktorët tanë të kurseve vazhdojnë të arsimojnë vetveten dhe ofertat tona janë fleksibile.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

Personalisht

Instruktorët e kurseve të përkushtuar zgjojnë gëzimin në gjuhë dhe kulturë në një atmosferë në të cilën ndiheni rehat. Kurset tona janë të larmishme, emocionuese dhe krijuese.

2018_Firmenkurse_17_web02.jpg

Të lira

Oferta jonë duhet të ketë gjithmonë një raport të drejtë çmimi-performance. Ne japim zbritje për njerëzit në trajnim dhe klientët besnikë.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: