Kurse themelore të anglishtes

Merrni vesh tani aftësitë tuaja angleze, pa presionin e provimeve.

Kurse anglisht

  • Me kurset themelore të anglishtes, ju jo vetëm që mund të mbani aftësitë tuaja angleze çdo javë, por edhe ta zgjeroni atë me një larmi ushtrimesh, të gjitha pa presionin e provimeve. Shumë të folur, por edhe të dëgjuarit dhe të kuptuarit e tekstit, ushtrime me shkrim dhe madje edhe gramatikë gjejnë vend në këtë kurs. Përjetoni gëzimin që vjen kur gradualisht përmirësoni aftësitë tuaja angleze.

 

Një kurs anglisht që ju përshtatet

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_03.jpg

Kurse angleze A1

Kurset A1 janë të përshtatshme nëse keni pak ose aspak njohuri të mëparshme. Ju do të mësoni bazat për situatat e zakonshme të përditshme.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_01.jpg

Kurse angleze B2

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

Kurse angleze A2

Kurset A2 janë të përshtatshme nëse keni pak njohuri paraprake. Ju zgjeroni njohuritë tuaja për situatat e përgjithshme të përditshme.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

Kurse angleze C1

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

2018_Firmenkurse_11_web_hf.jpg

Kurse angleze B1

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

 

SHQYRTIMET N

Çfarë thonë klientët tanë

Josephine S.

Mësuesit janë shumë të ndjeshëm dhe ju mësoni automatikisht. Klasat janë argëtuese dhe nuk ju pëlqen aspak të studioni.

Alessia W.

Kudos to George;) Ai gjithashtu siguron shumëllojshmëri, për shembull me lojëra si Tabu. Gjithashtu, gjithmonë ka një atmosferë argëtuese me shokët e tjerë të shkollës. Unë vetëm mund të rekomandoj kursin, ju mësoni shpejt dhe në një mënyrë të larmishme!

Andy W.

Jasmin i bën mësimet thjesht të shkëlqyera! Një larmi e madhe në zgjedhjen e temave dhe është gjithmonë me humor.

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: