Kurse provimi

Përgatituni tani për provimet Delf ose Dalf

SmartTalk

Gjuhët dhe komunikimi

Kontakti juaj për kurse gjuhe, mësime private, kurse kompanie dhe shumë më tepër.

Image by Anthony DELANOIX

NE EN PARLE

Kurs bisede frëngjisht

 • Dëshironi të praktikoni frëngjishten tuaj në një mënyrë argëtuese pa marrë një diplomë? Atëherë kurset tona të bisedave On parle në shkollën në Lucern janë të përshtatshme për ju! Hyrja është e mundur në çdo kohë .

 • Në kursin frëngjisht On en Parle, të folurit është fokusi, me mësimet të pasurohen me ushtrime të ndryshme për të dëgjuar dhe kuptuar tekstin. Në një atmosferë të relaksuar do të keni mundësinë të pastroni aftësitë tuaja frënge dhe të zgjeroni fjalorin tuaj.

 • Ne mezi presim pjesëmarrjen tuaj ose, siç thonë francezët, 'Plus de fous, plus on rit'.

 • A nuk gjetët një kurs të përshtatshëm?
  Na kontaktoni , ne do të jemi të lumtur të hapim kurse të reja për ju.

VJETOR B1

Zgjidhni gjuhën tuaj të synuar

VJETOR B2

Me një ekspert të gjuhës në krahun tuaj, tekstet do të jenë të rrjedhshme dhe të zhdërvjellëta. Ju merrni saktësisht mbështetjen që ju nevojitet.

DALF C1

A dëshironi kurse për punonjësit tuaj? Të gjitha informacionet dhe referencat mund t’i gjeni këtu:

DALF C2

Dhomat tona të kursit mund të merren me qira. Ne kemi infrastrukturën kryesore në një vendndodhje qendrore në Lucern.

VJETOR B1

Zgjidhni gjuhën tuaj të synuar

VJETOR B2

Me një ekspert të gjuhës në krahun tuaj, tekstet do të jenë të rrjedhshme dhe të zhdërvjellëta. Ju merrni saktësisht mbështetjen që ju nevojitet.

DALF C1

A dëshironi kurse për punonjësit tuaj? Të gjitha informacionet dhe referencat mund t’i gjeni këtu:

DALF C2

Dhomat tona të kursit mund të merren me qira. Ne kemi infrastrukturën kryesore në një vendndodhje qendrore në Lucern.

SHQYRTIMET N

Çfarë thonë klientët tanë

Ibrahim Aközel-Bussmann

Më pëlqen të vij në klasë dhe megjithëse jam i lodhur pas punës, kursi është argëtues. Greg përpiqet të mbulojë të gjitha aspektet e provimit dhe kursi është shumë interaktiv.

Simone Krummenacher

Jade përgatit orë të ndryshme, të cilat synojnë shumë saktësisht përgatitjen e diplomës. Ajo është gjithashtu një person shumë i hapur dhe i lumtur dhe ka gjithmonë diskutime interesante me të në klasë. Mund t’i rekomandoj shumë kurset e diplomës!

Andy Weingartner

Jade përgatit orë të ndryshme, të cilat synojnë shumë saktësisht përgatitjen e diplomës. Ajo është gjithashtu një person shumë i hapur dhe i lumtur dhe ka gjithmonë diskutime interesante me të në klasë. Mund t’i rekomandoj shumë kurset e diplomës!

"Plus de fous, plus on rit"

gb.png
de.png
fr.png
es.png
it.png
Hallo%20A1_edited.jpg

Fuqia gjermane

 • Grupe të vegjël, 4-10 persona

 • 2 orë mësime në ditë

 • instruktorë të kursit të trajnuar mirë

 • mjete mësimore moderne

 • Për të përfunduar një nivel ju vizitoni tre module.

 • </s></s>

Kursi i diplomës frënge

Diplomat DELF dhe DALF njihen në të gjithë botën dhe gëzojnë njohje ndërkombëtare. Ata vërtetojnë një nivel përkatës të frëngjishtes dhe kështu rrisin shanset tuaja në tregun e punës. Më shumë informacion në lidhje me Delf B1 , Delf B2 , Dalf C1 ose Dalf C2 .

A nuk duket ideja e një provimi frëngjisht veçanërisht joshëse në këtë moment në kohë? - Nuk ka arsye për tu shqetësuar! Edhe në frëngjisht, asnjë mjeshtër nuk ka rënë nga parajsa. Ekspertët tanë francezë ju përgatisin hap pas hapi dhe në një mënyrë të synuar për provimin tuaj.

Ruth Rieder
Florian Rieder
Sonja Forster
Melanie Egli
Beschreibung:

Wurden zunächst die wenigen Zeilen von „Lorem ipsum“ im Blindtext fortlaufend wiederholt, so dient heute der Cicero-Text als Basis vieler Lorem-ipsum-Generatoren, die darauf aufbauend längere Abschnitte erzeugen. Die Wortfolge ist so weithin üblich, dass viele Desktop-Publishing-Programme einen Menüpunkt für Blindtext haben, der eine Sequenz erzeugt, die mit „Lorem ipsum“ beginnt.

Hobbies:

Ausbildung:
Show More

Testi i vendosjes falas

Nuk e dini akoma nivelin tuaj të saktë? Bëni testin e vendosjes tani!

Çmimet më të larta për cilësinë më të mirë

Ju do të merrni çmimet më të mira dhe një kurs me cilësi të lartë.

Grupet e vogla

Kurset tona fillojnë me 4 persona dhe madhësia maksimale është 10. Kështu që mësuesi mund të plotësojë nevojat tuaja individuale.

Mësues të kualifikuar

Të gjithë mësuesit japin mësim në gjuhën e tyre amtare. Ju jeni të motivuar dhe kompetent.

Ngjarjet shoqërore

Në çdo kurs ne shkojmë në turne dhe zbulojmë Lucernin dhe kulturën.

Mësimdhënia moderne

Video, audio, dhe kurset tona të mësimit janë interaktive dhe moderne.

Chameleon alone.png

cilësia

Gjithashtu interesante:

Kurse kompanie

Dëshironi të zhvilloni një kurs biznesi në kompaninë tuaj?

SmartTalk ofron kurse të ndryshme që janë përshtatur pikërisht për kompaninë tuaj. Gjeni më shumë këtu:

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: