Kurse biznesi

nga telefonia te negociatat

Kurse biznesi

  • Gjeni kursin e anglishtes që ju përshtatet. Vazhdoni anglishten e shkollës suaj, përgatituni për një diplomë të Kembrixhit, përmirësoni komunikimin e biznesit tuaj ose takohuni për mësime të rregullta bisede. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të kurseve angleze. Instruktorët tanë të kursit janë ekspertë absolutë në fushën e diplomave dhe dinë t'i bëjnë kurset emocionuese dhe të larmishme.

 

Një kurs anglisht që ju përshtatet

2018_Firmenkurse_17_web02.jpg

Paraprake BEC

Kurs provimi

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

Këto kurse përfshijnë tema të përgatitjes së provimeve.

2018_Gruppenunterricht_Florian_9_web.jpg

Biznesi B1

Kursi themelor

Ju tashmë keni njohuri të ndërmjetme. Në një kurs B1, ju do të mësoni se si të siguroni informacione të lidhura dhe të justifikoni pikëpamjet mbi temat e njohura.

2018_Skypeunterricht_4_web.jpg

BEC Vantage

Kurs provimi

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

Këto kurse përfshijnë tema të përgatitjes së provimeve.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_03.jpg

Biznesi B2

Kursi bazë

Ju keni një njohuri të mirë. Pas një kursi B2, ju do të kuptoni përmbajtjen kryesore të temave komplekse dhe do të jeni në gjendje të komunikoni mirë me folësit amtare.

Nicole_Fellmann_MI_color_high_res_02.jpg

BEC më e lartë

Kurs provimi

Ju keni njohuri shumë të mira. Pas një kursi C1, ju do të jeni në gjendje të flisni dhe të shkruani rrjedhshëm në të gjitha situatat, madje edhe për tema komplekse.

Këto kurse përfshijnë tema të përgatitjes së provimeve.

 

SHQYRTIMET N

Çfarë thonë klientët tanë

Ibrahim A.

Më pëlqen të vij në klasë dhe megjithëse jam i lodhur pas punës, kursi është argëtues. Greg përpiqet të mbulojë të gjitha aspektet e provimit dhe kursi është shumë interaktiv.

Simone K.

Jade përgatit orë të ndryshme, të cilat synojnë shumë saktësisht përgatitjen e diplomës. Ajo është gjithashtu një person shumë i hapur dhe i lumtur dhe ka gjithmonë diskutime interesante me të në klasë. Mund t’i rekomandoj shumë kurset e diplomës!

Andy W.

Jasmin i bën mësimet thjesht të shkëlqyera! Një larmi e madhe në zgjedhjen e temave dhe është gjithmonë me humor.

Gjithashtu interesante:

Kurse kompanie

Dëshironi të zhvilloni një kurs biznesi në kompaninë tuaj?

SmartTalk ofron kurse të ndryshme që janë përshtatur pikërisht për kompaninë tuaj. Gjeni më shumë këtu:

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: