Geschäftsinhaberin

Studime të kombinuara

Mënyra moderne për të mësuar - fleksibël, individual, me ritmin tuaj dhe me mbështetjen optimale.

Studime të kombinuara

Në mësimin e përzier, ndërveprimi dhe diapazoni i ushtrimeve të e-mësimit kombinohen me mbikëqyrjen individuale të mësimeve private. Mësoni sa më shpejt dhe sa të doni me mbështetjen më të mirë të mundshme.
 • Ju merrni qasje të pakufizuar në platformat kryesore në botë të e-mësimit dhe programe të plota të përshtatura për nevojat tuaja.

 • Eksperti juaj personal i gjuhës do të diskutojë me ju qëllimet, do t'ju udhëzojë dhe do t'ju ndihmojë të mësoni.

 • Paketa standarde përfshin 10 mësime me ekspertin tuaj të gjuhës. Këto mund të zgjerohen në mënyrë fleksibile pas përfundimit.

 • Të gjitha nivelet (fillestarët A1 deri në nivelin më të lartë C2) mund të plotësohen me mësim të përzier. Alsoshtë gjithashtu e mundur të mbulohen tema të veçanta të tilla si anglishtja e biznesit ose frëngjishtja për pushime.

 • Oferta është aktualisht në dispozicion për frëngjisht dhe anglisht.

 
Çmimet
 • Paketa e të mësuarit të përzier : 10 orë mësim individual, duke përfshirë qasjen në platformën e-mësimit për 3 muaj, 1,090 franga zvicerane.
 • Mësim një për një : Orari fleksibël dhe i rezervueshëm në çdo kohë për 114 franga zvicerane
 • Platforma e mësimit elektronik : 3 muaj për 65 franga zvicerane, 6 muaj për 90 franga zvicerane
</s></s>
</s></s>
Kushtet
 • Mësimet mund të bien dakord me ekspertin e gjuhës në çdo kohë.

 • Mësimi i parë përfshin gjithashtu prezantimin e platformës e-mësimit dhe diskutimin e objektivave të të nxënit.

 • Mësimet duhet të anulohen jo më vonë se 24 orë para fillimit të mësimit, përndryshe ato do të faturohen me çmimin e plotë.

Kërkesa për mësim të përzier
arrow&amp;v

Më shumë sesa kurse të gjuhës

Mësoni më shumë rreth SmartTalk
Image by Allie
Image by Nathan Dumlao

Gjeni dikë për të folur

Kundenbibliothek neu 1.jpg
Image by Anthony Da Cruz
305.jpg

Der SmartTalk Blog

Kontaktoni

orët e hapjes

SmartTalk

Töpferstrasse 10

6004 Lucerne

041 220 23 19

info@smarttalk.ch

HONA 08:30 - 8:00 pasdite

E Martë 8:30 paradite - 6:30 pasdite

WED 8:30 am - 6:30 pasdite

THU 08:30 - 6:30 pasdite

FRI 8:30 am - 5:00 pasdite

</s></s>

cilësia

SmartTalk është i certifikuar nga EduQua dhe punon me të gjitha institucionet e njohura në sektorin e gjuhës.

Na ndiqni në: